قیمت ویزای چین

150 دلار آمریکا

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل میباشد

خانم صیدی

(802)021-88899111

با انتخاب شایسته سایت فطرس برای اخذ

ویزای چین

با خیالی آسوده از سفر خود لذت ببرید....


جهت مشاوره در رابطه با ویزای چین با شماره تلفن 111 99 888 - 021 تماس حاصل نمائید.

1) اصل  گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه­‌های قبلی

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن سه صفحه سفید

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.        

2) 4 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد. (ارائه عکس گذرنامه و یا عکس مشابه آن الزامی می‌باشد.)

3) گواهی تمکن به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی سپرده برای هر نفر 400.000.000 ريال باشد.

*تکمیل فرم مشخصات فردی بصورت کامل و دقیق

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

در صورتی‌که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزا خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی‌تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل ازپایان مدت اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ه) ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

و) ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):

 J 1- ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.
J-2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.
ز)‌ ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

ح) اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

ط) ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.