مدارک مورد نیاز وقت سفارت اسپانیا

•    یک فرم درخواست روادید شنگن که به طور کامل و خوانا به زبان لاتین تکمیل و امضا شده باشد.
•    یک قطعه عکس رنگی 4×3 ؛ عکس باید جدید ، بدون عینک و کلاه ، تمام رخ و زمینه پشت سر سفید باشد.
•    اصل و کپی تمام صفحات گذرنامه فعلی و قبلی ( از تمامی 40 صفحه بر روی کاغذ A4  بدون منگنه ).
•    ترجمه شناسنامه به زبان اسپانیایی.
•    ریز گردش حساب در 6 ماه گذشته و نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح و مانده حساب .
•    مدارک شغلی ، فیش حقوقی و لیست پرداخت بیمه محل اشتغال متقاضی ترجمه شده به زبان اسپانیایی .
•    متقاضی می باید تمام مدارکی را که جهت اثبات توانایی مالی مناسب می داند ، از قبیل نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح ، مانده حساب به همراه صورت ریز گردش حساب 6 ماه گذشته با قید مانده حساب ، اسناد ملکی ، کپی کارتهای اعتباری ، تراز تجاری ، ...... ارائه نماید .
•    رزرو هتل در طول مدت اقامت و رزرو بلیط .

قیمت وقت سفارت اسپانیا

300000 تومان

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل میباشد

خانم روضاتی

(402)021-88899111

ارتباط با همکاران

لطفا صبر کنید

وقت سفارت اسپانیا

برای اخذ ویزای توریستی در مرحله اول ،دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت مصاحبه است که کارشناسان بخش ویزا مراحل آن را طی کرده و هماهنگی های لازم با مسافر انجام خواهد شد.پس از طی مراحل، متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود. تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد.
نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در یک نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی‌که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در یک نسخه باید تکمیل و امضاء شود.

شرایط اخذ وقت سفارت اسپانیا

-

0.0.1 تمامی حقوق متعلق به آژانس هواپیمایی فطرس می باشد.

© 2013 - 2017