مدارک مورد نیاز وقت سفارت اسپانیا

•    یک فرم درخواست روادید شنگن که به طور کامل و خوانا به زبان لاتین تکمیل و امضا شده باشد.
•    یک قطعه عکس رنگی 4×3 ؛ عکس باید جدید ، بدون عینک و کلاه ، تمام رخ و زمینه پشت سر سفید باشد.
•    اصل و کپی تمام صفحات گذرنامه فعلی و قبلی ( از تمامی 40 صفحه بر روی کاغذ A4  بدون منگنه ).
•    ترجمه شناسنامه به زبان اسپانیایی.
•    ریز گردش حساب در 6 ماه گذشته و نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح و مانده حساب .
•    مدارک شغلی ، فیش حقوقی و لیست پرداخت بیمه محل اشتغال متقاضی ترجمه شده به زبان اسپانیایی .
•    متقاضی می باید تمام مدارکی را که جهت اثبات توانایی مالی مناسب می داند ، از قبیل نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح ، مانده حساب به همراه صورت ریز گردش حساب 6 ماه گذشته با قید مانده حساب ، اسناد ملکی ، کپی کارتهای اعتباری ، تراز تجاری ، ...... ارائه نماید .
•    رزرو هتل در طول مدت اقامت و رزرو بلیط .

 

هزینه های تعیین وقت سفارت اسپانیا
به مانند سایر سفارت خانه ها هزینه هایی جهت تعیین وقت سفارت اسپانیا نیز از متقاضیان دریافت می شود. این هزینه ها مربوط به بخش انگشت نگاری و مصاحبه ای است که توسط مسئول این بخش دریافت می گردد. در زمان مراجعه برای ارائه مدارک به سفارت خانه اسپانیا هزینه ای جهت تعیین وقت سفارت از متقاضی دریافت می شود.

این هزینه اصلی تعیین وقت سفارت می باشد. نکته مهم این که هزینه تعیین وقت سفارت کشور اسپانیا به صورت انفرادی و از هر متقاضی به صورت جداگانه دریافت می گردد. این نکته را نیز بدانید که هزینه ای از خردسالان برای این امر دریافت نمی گردد.

نکات مهم در رابطه با وقت سفارت کشور اسپانیا
به غیر از خردسالان و افراد زیر هفت سال مسافران باید جهت تعیین وقت سفارت اسپانیا اقدام نمایند. زمان ارائه شده توسط سفارت خانه با توجه به حجم کار متفاوت می باشد. این زمان حدود سه هفته کاری به طول می انجامد. در زمان مصاحبه دقت کنید که جهت عدم ریجکت شدن ویزا و تائید آن به سوالات مسئولین شفاف و کاملاً صادقانه پاسخ دهید. هدف سفر را در آن زمان مشخص کرده و مدارک آن را ارائه کنید. نکته مهم این که هزینه صندوق سفارت قبل از تعیین وقت سفارت باید پرداخت شود.


بازدید از مکان های دیدنی پس از تعیین وقت سفارت اسپانیا
کشور اسپانیا دارای دیدنی های غنی و تاریخی فراوانی می باشد. پس از تعیین وقت سفارت اسپانیا و اخذ ویزا حالا نوبت به کسب اطلاعات در رابطه با جاذبه های توریستی تور اسپانیا می باشد.

میدان بزرگ مادرید
یکی از دیدنی ترین میدان های جهان شناخته می شود. این میدان به صورت کامل سنگ فرش شده است. سابقه این میدان به قرن پانزدهم برمی گردد.

تالار شهر
تنها بنای موجود در میدان مرکزی مادرید تالار شهر می باشد. نام دیگر آن هتل ده ویله می باشد.

کلیسای سن میشل
معماری خیره کننده این کلیسا بسیاری از افراد جهان را به سمت خود می کشاند. تکمیل بنای این کلیسا حدود 300 سال زمان برده است.

آتومیوم
مدرن ترین جاذبه شهر مادرید که در سال 1985 ساخته شده است، آتومیوم می باشد.

قیمت وقت سفارت اسپانیا

300000 تومان

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل میباشد

خانم احسانی

(401)021-88899111

ارتباط با همکاران

لطفا صبر کنید

وقت سفارت اسپانیا

برای اخذ ویزای توریستی در مرحله اول ،دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت مصاحبه است که کارشناسان بخش ویزا مراحل آن را طی کرده و هماهنگی های لازم با مسافر انجام خواهد شد.پس از طی مراحل، متقاضی باید در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک مشخص شده، در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر شود.

تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری متقاضی در سفارت دارد. 
نکته قابل توجه اینکه امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. تکمیل این فرم در یک نسخه و ارائه آن در زمان مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است. در صورتی‌که خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در یک نسخه باید تکمیل و امضاء شود.

برسی و تایید صلاحیت ویزای اسپانیا توسط سفارت اسپانیا در تهران:

پس از درخواست ویزا و تحویل مدارک به سفارت اسپانیا اولین روز کاری برسی برسی طی شده و روند برسی ممکن است تا ۲۱ روز کاری ادامه پیدا کند در نظر داشته باشید در طول این روند ممکن است سفارت مدارک بیشتری از متقاضی درخواست کند، به شما پیشنهاد میشود حداقل ۲۱ روز کاری قبل تاریخ درخواست مدارک را به سفارت اسپانیا در تهران تحویل دهید. 

فرم درخواست ویزای اسپانیا یا همون اپلیکیشن سفارت اسپانیا شامل موارد بسیار دقیق و از اهمیت بالایی برخوردار است 


پس لطفا خود سر اقدام به اخذ وقت ویزا نکنید و با کارشناسان فطرس اقدام کنید.


 
ويزاي ترانزيت فرودگاهي کشور اسپانیا:

این نوع ویزا مخصوص مسافرانی که قصد عبور از اتحادیه اروپا را داشته مناسب بوده و قصد ترک فرودگاه را ندارند در نظر گرفته میشود.

ويزاي اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا:

این نوع ویزا مخصوص افرادی که دارای خویشاوند و بستگان میباشند در نظر گرفته شده و حتما نیازمند دعوتنامه خویشاوندی میباشد. ویزای شینگن

تعیین وقت سفرا اسپانیا:

پس از مشخص شدن نوع ویزا نوبت به تعیین وقت سفارت اسپانیا میباشد در این مرحله تعیین میگردد در چه روزی و در چه ساعتی امکان دریافت وقت را دارید در صورتی نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص وقت سفارت اسپانیا و یا درخواست ویزا از ای کشور میتوانید با ما در تماس باشید.

توضیحاتی در خصوص وقت سفارت اسپانیا

برای دریافت ویزاهای مختلف از جمله ویزای توریستی، تحصیلی و تجاری تعیین وقت سفارت اسپانیا لازم و ضروری است. وقت سفارت این کشور به منظور مصاحبه و ارائه مدارک تعیین می شود.

درباره کشور اسپانیا
اسپانیا کشوری در قلب اروپا می باشد که پایتخت این کشور مادرید می باشد که از طرف شمال با اسپانیا، از طرف شرق با اسپانیا، از طرف جنوب با لوکزامبورگ و از طرف غرب با اسپانیا همسایه می باشد. زبان رسمی مردم اسپانیا فرانسوی، اسپانیای و اسپانیای می باشد. برای اخذ ویزا و تعین وقت سفارت اسپانیا دانستن نکاتی که ارائه شد حائز اهمیت می باشد چرا که هر فردی قبل از سفر به هر نقطه ای باید اطلاعاتی از آن مکان را در اختیار داشته باشد.

مادرید پایتخت کشور اسپانیا بوده که دارای اماکن زیبا و تاریخی جهت بازدید می باشد. پیشنهاد می گردد جهت سفر به کشور اسپانیا محل اقامت خود را شهر مادرید در نظر بگیرید چرا که در این شهر میتوانید علاوه بر این که بسیاری از فرهنگ های غنی اسپانیا را تماشا نمایید، بخشی از اروپا را نیز دیدن نمایید.


سفارت اسپانیا در ایران
برای مراجعه به سفارتخانه اسپانیا در شهر تهران و تعیین وقت سفارت می توانید در روزهای دوشنبه تا پنج شنبه به این سفارت خانه مراجعه نمایید. برای پیگیری کارهای مرتبط با اخذ ویزا می توانید از ساعت 9 الی 12 برنامه خود را هماهنگ نمایید. در این بین برای تعیین وقت سفارت اسپانیا از ساعت 14 الی 14:30 با مراجعه به بخش تعیین وقت سفارت زمانی را رزرو نمایید.

وقت سفارت اسپانیا
وقت سفارت کشور اسپانیا جهت مصاحبه کردن با افراد متقاضی و انجام امور اخذ ویزا انجام می گیرد. برای این که به کشور اسپانیا سفر کنید پس از ارائه پاسپورت گرفتن ویزا امری لازم و ضروری می باشد. از این رو جهت اخذ ویزا هر فردی باید مراحلی را سپری کند که یکی از مهم ترین این مراحل تعیین وقت سفارت می باشد.

 بعد از این که مدارک تکمیل شده و به سفارت خانه اسپانیا سپرده می شود از طرف این سفارت خانه زمانی برای انجام امور وقت سفارت به متقاضی داده می شود که به آن وقت سفارت اسپانیا گفته می شود؛ به عبارت دیگر زمان ارائه شده توسط سفارت خانه به مسافرین به منظور مصاحبه و ارائه تمامی مدارک وقت سفارت می گویند. هدف از این امر مشخص شدن نوع سفر و مراحل مربوط به کارهای امنیتی می باشد. با ادامه این مطلب همراه ما باشید تا اطلاعات جامعی در رابطه با تعیین وقت سفارت کشور اسپانیا به دست بیاورید.

دریافت وقت سفارت اسپانیا
معمولاً در همه سفارت خانه ها برای اخذ ویزا نیاز به تعیین وقت سفارت می باشد. سفارت خانه اسپانیا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و برای تعیین وقت سفارت اسپانیا باید مراحلی سپری شود. البته قابل توجه این که طی توافقی که ایران با چند کشور اطراف خود داشته است، جهت سفر به این کشورها اخذ ویزا لازم نیست و تنها از طریق پاسپورت این امر امکان پذیر خواهد بود؛ اما جهت تعیین وقت سفارت کشور اسپانیا مسافران و متقاضیان ابتدا باید تمامی مدارک را کامل نموده و بعد به سفارت خانه کشور اسپانیا در تهران مراجعه نمایند.

 در نهایت جهت انجام مصاحبه و انگشت نگاری روزی از طرف سفارت خانه رزرو نمایند. این نکته مهم را بدانید که هر سفارت خانه ای سیاست ها و نظرات خاص خود را راجع به تعیین وقت سفارت دارد. بعد از ارائه مدارک با توجه به ظرفیت ها و درخواست ها از طرف وزارت خانه اسپانیا روزی جهت انجام وقت سفارت ارائه می شود. به صورت کلی جهت اخذ ویزا و تعیین وقت سفارت زمانی حدود سه هفته نیاز می باشد. البته می‌توان از طریق برخی از آژانس‌های معتبر و شرکت ها نیز اقدام به اخذ ویزای فوری و تعیین وقت نمود.

مدارک مورد نیاز تعیین وقت سفارت اسپانیا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا و سپری کردن وقت سفارت اسپانیا با توجه به نوع ویزا متفاوت می باشد. به عنوان مثال جهت ارائه مدارک برای ویزای تجاری باید فیش بانکی سه ماه اخیر متقاضی که با گردش سه میلیون تومان به تائید بانک رسیده باشد را ارائه نمود. علاوه بر این کپی از مجوز تجارت یا اطلاعیه روزنامه که به زبان اسپانیای ترجمه شده باشد نیاز خواهد بود. برای این که ویزا صادر شود و افراد به مرحله تعیین وقت سفارت اسپانیا برسند تکمیل مراحل و مدارکی لازم و ضروری می باشد که موارد مربوطه به آن به شرح زیر می باشد.

الف-تکمیل فرم مربوطه به درخواست ویزا که می توان آن را به صورت آنلاین و اینترنتی دریافت نمود و پس از کارهای مربوط به آن به این فرم را به سفارت خانه اسپانیا تحویل داد.

ب – ارائه سه قطعه عکس رنگی با پشت زمینه سفید که به تازگی گرفته شده باشد.

ج- ارائه گذرنامه ای که اعتبار آن کافی بوده و حداقل سه ماه باشد و در آن دو صفحه خالی وجود داشته باشد. این صفحات به منظور تائید نمودن مهر ویزا و جای خالی دیگر برای مهر خوردن ورودی و خروجی می باشد.

د- کپی کامل از کل پاسپورت و کپی ویزای قبلی (اگر سفر کرده باشید و ویزایی در اختیار داشته باشید)

و-ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی از تمامی صفحات

ه- نامه اصلی برای این که مخالفتی از سمت کار فرما و یا حامی وجود نداشته باشد؛ به عبارت دیگر تاییدیه نامه ای که برای ارائه به سفارت خانه اسپانیا.

چند نکته مهم را باید در هنگام مراجعه جهت تعیین وقت سفارت رعایت نمایید. اگر تمایل دارید کار شما به سرعت پیش برود توصیه می کنیم به این موارد توجه بسیار داشته باشید. اول اینکه بلیط رزرو شده رفت و برگشت را در زمان مصاحبه همراه داشته باشید. عدم ارائه بلیط رزرو شده موجب می شود که در زمان تعیین وقت سفارت کار شما به زمان دیگری موکول گردد و مراحل انگشت نگاری و مصاحبه انجام نپذیرد.

 نکته بعدی این که رزرو هتل و محل اقامت نیز در زمان تعیین وقت مصاحبه یکی از کارهای لازم و ضروری است که توسط کارشناسان و مسئولین مربوط به تعیین وقت از شما درخواست می گردد که عدم ارائه آن نیزسبب عقب افتادگی در اخذ ویزای اسپانیا می گردد. البته این نکته را بدانید که در زمان مراجعه جهت مصاحبه باید تمامی مدارک را به صورت کامل و شفاف تحویل دهید.

تعیین وقت سفارت کشور اسپانیا برای انواع ویزاها
برای سفر به کشور اسپانیا جهت انجام امور پزشکی، ملاقات خانواده، مراحل انجام کاری و تجاری مدارکی به عنوان پایه نیاز می باشد ولی جهت انجام امور این نوع ویزاها باید مدارکی دال بر سفر خود به اسپانیا را ارائه نمود. به عبارت بهتر هدف سفر در زمان تعین وقت سفارت باید از سوی متقاضی مشخص و نمایان گردد. انواع ویزای اسپانیا و تعیین وقت سفارت اسپانیا به مانند سایر کشورهای عضو پیمان شینگن، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، برای ویزای تجاری می باشد.

دریافت وقت سفارت اسپانیا برای اخذ ویزای توریستی
 ویزای توریستی خود به تنهایی دارای چهار بخش می باشد. ویزای نوع اول که ویزایی ترانزیتی بوده و فرد می تواند تنها در فرودگاه بماند و از آن جا به کشوری دیگر سفر نماید. ویزای نوع دوم همان ویزای توریستی کوتاه مدت بوده و ویزای نوع سوم در واقع ویزای مالتی پل می باشد که به دارند گان این ویزا اجازه اقامت نود روزه داده می شود. ویزای نوع چهارم ویزای دو بار ورود می باشد که به متقاضیان این اجازه را می دهند که برای دو بار به محدوده شینگن وارد شوند.

گرفتن وقت سفارت فوری اسپانیا
برخی از متقاضیان و افراد بنا به دلایل کاری تمایل دارند که وقت سفارت اسپانیا و ویزای این کشور را به صورت فوری دریافت نمایند. برخی از آژانس و شرکت های معتبر هستند که به صورت فوری اقدام به تعیین وقت سفارت از کشور اسپانیا و اخذ ویزا می نمایند؛ اما این نکته را بدانید که جهت سپردن کارهای مربوط به ویزا حتماً با مشاوران و کارشناسان خبره در این زمینه مشورت نمایید و پس از آن اطلاعات و مدارک اولیه را در اختیار آنان قرار دهید.

سپس در انتظار بمانید تا این که کارهای شما از طریق آژانس و شرکت مذکور انجام گیرد. به صورت معمولی نزدیک به سه هفته طول می کشد که کارهای مربوط به تعیین وقت سفارت انجام گیرد، اما به صورت فوری می توان این مدت زمان را به کمتر از یک هفته رساند. البته هزینه تعیین وقت سفارت به صورت فوری کمی بیشتر از وقت سفارت معمولی است.

اخذ وقت سفارت اسپانیا برای افراد خاص
برای افراد خاصی مانند خردسالان و افرادی که با یکی از اهالی اسپانیا ازدواج کرده اند مرحله تعیین وقت سفارت اسپانیا به شرح ذیل می باشد:

اگر خردسالی را می خواهید همراه خود به اسپانیا ببرید باید فرم اظهار نامه آن را که توسط والدینش پر می شود ارائه نمایید. البته ارائه گذرنامه پدر و مادر در روز تعیین وقت سفارت الزامی می باشد.
برای افرادی که با یکی از اهالی کشور اسپانیا ازدواج کرده اند، ارائه کپی گواهی ازدواج و کپی شناسنامه اسپانیا فرد متقاضی که به تائید اداره پلیس رسیده باشد الزامی است.
برای تعیین وقت سفارت قصد سفر هر شخصی باید مشخص گردد و پس از آن اقدام به ارائه مدارک نمایند.
تعیین وقت سفارت اسپانیا از کشور های عضو شینگن
با ویزای اسپانیا و تعیین وقت سفارت می توان چندین کشور را هم زمان نزدیک به نود روز دیدن نمود. به علت اینکه اسپانیا جزو پیمان شینگن می باشد و پیمان شینگن توافق نامه ای است که مابین بیست و هشت کشور اروپایی انجام گرفته است که براساس آن این کشورها می توانند بدون روادید به خاک هم ورود و خروج یابند.

در واقع با ویزای اسپانیا می توانید کشورهای بسیاری را بازدید نمایید. البته جهت اخذ ویزای اسپانیا می توان از دیگر سفارت خانه های کشورهای عضو پیمان شینگن نیز کارهای مربوطه را انجام داد اما جهت اقامت گرفتن برای ماندن در این کشور باید به سفارت خانه اسپانیا مراجعه کرد.

شرایط اخذ وقت سفارت اسپانیا

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی می باشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه می کنند. هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء می کنند.

 

نکته مهم در ابتدای کار مشخص نمودن نوع ویزاست، یعنی قبل از هر اقدامی باید مشخص گردد چه نوع ویزایی مد نظر دارد، اغلب افراد از نوع ویزای خود با خبرند، در ادامه انواع ویزاها را نام برده و در خصوص هر یک توضیح خواهیم داد.

 

  • ویزای توریستی اسپانیا
  • ویزای تجاری یا ویزای کار اسپانیا
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی اسپانیا
  • ویزای ترانزیت دریایی اسپانیا
  • ويزاي اعضاي خانواده براي شهروندان اتحاديه اروپا/ حوزه اقتصادي اروپا(شامل پدر و مادر و فرزندان ) اسپانیا


ویزای توریستی اسپانیا:

ویزای توریستی اسپانیا همان طور که میدانید مخصوص سفر های توریستی میباشد که مدت اقامت در کشور اسپانیا و یا هر یک از کشور های اتحادیه شینگن میباشد و نکته قابل اهمت مدت اقامت میباشد، با ویزای های توریستی بیشتر از ۹۰ روز معادل ۳ ماه امکان اقامت وجود ندارد.

هزینه ویزای توریستی اسپانیا:

هزینه ویزای توریستی به سفارت اسپانیا و یا نمایندگان این سفارت ۷۶ یورو جهت افراد بزرگسال و ۵۱ یورو مخصوص کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال.

در نظر داشتته باشید این مبلغ توسط سفارت کشور اسپانیا و یا از طریق نمایندگان قانونی این کشور دریافت میشود و معمولا توسط خود مسافر در زمان درخواست حضوری پرداخت میگردد.
 

مدارک لازم برای دریافت ویزای  اسپانیا

  • اصل و تصویر شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه (گذرنامه باید حداقل تا شش ماه پس از اتمام اعتبار ویزای شینگن اسپانیا تاریخ داشته باشد؛ ضمناً باید کپی صفحات اول، دوم و صفحاتی که مهر ویزا خورده اند را نیز تحویل دهید)
  • دو قطعه عکس سه در چهار (عکس باید رنگی، زمینه سفید، مربوط به سال جاری و تمام رخ باشد)
  • معرفی نامه شغلی (تصویر آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان بخش های دولتی، تصویر آخرین فیش حقوقی برای کارمندان بخش های خصوصی، روزنامه شرکت برای صاحبان شرکت های خصوصی، کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان و…)
  • رسید رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت به اسپانیا
  • واچر رسمی هتل
  • سند مالکیت خانه، زمین، اتومبیل و…
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • لیست گردش مالی حساب بانکی در چند ماه گذشته

0.0.1 تمامی حقوق متعلق به آژانس هواپیمایی فطرس می باشد.

© 2013 - 2017