قیمت به روز چک شود

خانم قریب

(406) 021-88899111

با انتخاب شایسته سایت فطرس برای اخذ

ویزای کره جنوبی

با خیالی آسوده از سفر خود لذت ببرید....


جهت مشاوره در رابطه با ویزای کره جنوبی با شماره تلفن 111 99 888 - 021 تماس حاصل نمائید.

گذرنامه با حداقل 9 ماه اعتبار

2 قطعه عکس 4*3 جدید، تمام رخ با زمینه سفید

مدارک شغلی: گواهی اشتغال به کار. مدارک تاسیس شرکت. کارت بازرگانی

گواهی تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی

ضمانت بازگشت


برای سفر تفریحی به این کشور، لازم است ویزای توریستی کره جنوبی را دریافت کنید. ویزای توریستی کره، طبق توضیحات سایت سفارت می باشد و باید آن را از آژانس های معتبر تهیه کرد. اگر می‌خواهید شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنید، لازم است دعوتنامه داشته باشید.


ویزا توریستی کره جنوبی 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت 30 روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی 10 روز کاری زمان لازم دارد.اگر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای توریستی کره از طرف سفارت بیشتر است. پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند.در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزای کره و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید. تقاضای ویزای کار می تواند در داخل این کشور نیز انجام گیرد ولی برای گرفتن ویزای کار باید این کشور را ترک نموده و دوباره وارد این کشور شوید. شما می توانید همچنین قبل از ورود به کره تقاضای ویزای کار دهید ولی این کار سه الی چهار هفته طول میکشد.

قیمت ویزای کره همراه با هتل مبلغ 370 دلار می باشد که البته میتوانید در قالب تور کره جنوبی نیز ویزا و هتل را تهیه نمایید.