مدارک مورد نیاز ویزای کره جنوبی

گذرنامه با حداقل 9 ماه اعتبار

2 قطعه عکس 4*3 جدید، تمام رخ با زمینه سفید

مدارک شغلی: گواهی اشتغال به کار. مدارک تاسیس شرکت. کارت بازرگانی

گواهی تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی

ضمانت بازگشت

قیمت به روز چک شود

خانم قریب

(406) 021-88899111

ارتباط با همکاران

لطفا صبر کنید

ویزای کره جنوبی


برای سفر تفریحی به این کشور، لازم است ویزای توریستی کره جنوبی را دریافت کنید. ویزای توریستی کره، طبق توضیحات سایت سفارت می باشد و باید آن را از آژانس های معتبر تهیه کرد. اگر می‌خواهید شخصا برای دریافت ویزای توریستی کره جنوبی اقدام کنید، لازم است دعوتنامه داشته باشید.

شرایط اخذ ویزای کره جنوبی


ویزا توریستی کره جنوبی 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت 30 روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید. ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی 10 روز کاری زمان لازم دارد.اگر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای توریستی کره از طرف سفارت بیشتر است. پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند.در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزای کره و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید. تقاضای ویزای کار می تواند در داخل این کشور نیز انجام گیرد ولی برای گرفتن ویزای کار باید این کشور را ترک نموده و دوباره وارد این کشور شوید. شما می توانید همچنین قبل از ورود به کره تقاضای ویزای کار دهید ولی این کار سه الی چهار هفته طول میکشد.

قیمت ویزای کره همراه با هتل مبلغ 370 دلار می باشد که البته میتوانید در قالب تور کره جنوبی نیز ویزا و هتل را تهیه نمایید.

0.0.1 تمامی حقوق متعلق به آژانس هواپیمایی فطرس می باشد.

© 2013 - 2017