ویزای کانادا

** برای سفر به کانادا نیازمند اخذ ویزای توریستی این کشور میباشید **

شرایط اخذ ویزای کانادا

برای ویزای تضمینی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ی شما ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرم ها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرم هایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گرفته تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است. البته قبل از سفر برای انگشت نگاری، ما اطلاعات مورد نیاز مانند تقویم تعطیلات سفارت کانادا و دفاتر انگشت نگاری را به شما اعلام خواهیم کرد. بعد از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت باشید. ممکن است در همان روز اول، جواب نهایی اعلام شود و یا ممکن است تا چندین ماه طول بکشد. در هر صورت، بلافاصله پس از صدور جواب نهایی، شما را در جریان خواهیم گذاشت. اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد به شما اطلاع میدهیم که پاسپورتتان را برای صدور ویزا در اختیار ما قرار دهید. در این زمان هم شما تا یک ماه فرصت دارید تا گذرنامه را به سفارت تحویل دهید. با توجه به اینکه در حال حاضر ویزاها مطابق با اعتبار پاسپورت، تاریخ میخورد؛ توصیه میکنیم در صورتیکه گذرنامه اعتبار زیادی ندارد، آن را تعویض نمایید. پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن معمولا حدود یک الی دو هفته زمان میبرد. پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، می توانید بلیط خریداری کنید. از نظر زمانی محدودیتی برای سفر به کانادا نخواهید داشت و در هر سفر اجازه دارید تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید.

نکاتی در خصوص وقت انگشت نگاری:
سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای موقت (دیدار، دانشجویی و کار) الزامی است. متقاضیان ایرانی ویزای دیدار ، دانشجویی و کار بین سنین 14 تا 79 سال ملزم به دادن داده های بیومتریک خود (اعم از اثر انگشت و عکس) می باشند. کلیه متقاضیان محترم باید به یکی از کشورهای اطراف که در آنها مرکز EFS GLOBAL وجود دارد، اقدام به انگشت نگاری نمایند. آژانس مسافرتی فطرس در تمامی این کشورها دارای قرارداد با کارگزاران معتبر جهت همراهی شما عزیزان می باشد تا بدون هیچ گونه مشکل و ابهام، از زمان  ورود به فرودگاه تا زمان خروج، کلیه امور مربوط به انگشت نگاری و ارائه اطلاعات لازم را به خوبی هماهنگ نماید. لیست این شهر ها عبارتند از:
1.ترکیه (آنکارا/استانبول)   2.ارمنستان (ایروان)  3.آذر بایجان  (باکو) 4.گرجستان (تفلیس)   5.امارات (دبی)

* تا چندی پیش بسیاری از متقاضیان با خدمات پیکاپ ویزا آشنا نبودند و این ناآگاهی موجب میشد برای گرفتن وقت سفارت کانادا و سپس اخذ ویزای کانادا، دوبار به کشور واسط سفر کنند. به دلیل زمان بندی های نامناسب این سفرها اشکالاتی نیز به وجود می آوردند و کار متقضایان را برای تکمیل کردن مدارک سخت می نمود. در این وضعیت متقاضیان جذب تبلیغاتی که ویزای آسان کانادا را تبلیغ میکردند، شده و در این راه هزینه های زیادی میکردند؛ اگرچه در نهایت رویاهای آنها محقق نشده و موفق به اخذ ویزای کانادا نمیشدند. البته در این مورد نمیتوان از نقش خودِ متقاضیان که در مسیر اشتباه گام برمیداشتند، چشم پوشی کرد.

قیمت ویزای کانادا

390 دلار کانادا

روضاتی

021-88899111

داخلی - 402

09129217167

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل میباشد

ارتباط با همکاران

لطفا صبر کنید

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا
1 ) اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است؛
2 ) یک قطعه عکس جدید 4.5*3.5 رنگی با زمینه ی سفید؛
3 ) ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی؛
4 ) ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر؛
5 ) ترجمه ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان؛
6 ) تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه؛
7 ) مدارک مالی، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که
نشاندهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده ی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل،
و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر یک ماه است)؛
8 ) ترجمه ی اسناد ملکی.
9 ) مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد
سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر و
ترجمه ی حکم کارگزینی؛
شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه ی لیست بیمه و فیش «آگهی تصمیمات» و ،«آگهی تغییرات»، «آگهی تأسیس» کارفرمایان: ترجمه ی
حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه ی تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین؛
تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛
پزشکان: ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه ی
لیست پرداخت بیمه؛
مهندسان: ترجمه ی پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت؛
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و
ترجمه ی لیست پرداخت بیمه؛
بازنشستگان: ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه ی حکم افزایش
حقوق بازنشستگی ارائه شود)؛
10 ) دعوتنامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط
دیگر (دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت ) Notary Public ( برسد؛
مدارک فرد دعوت کننده: ارائه ی کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی
(Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت(PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد
دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment)، و فرم های T4 یا T1 تأثیر بسیار
زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوتشونده دارند؛
در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه ی رزرو هتل و شرح برنامه ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامیست؛
11 ) ترجمه ی رضایتنامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که
آنها را همراهی نمیکند.

0.0.1 تمامی حقوق متعلق به آژانس هواپیمایی فطرس می باشد.

© 2013 - 2017