قیمت به روز چک شود

خانم روضاتی

(402) 021-88899111

با انتخاب شایسته سایت فطرس برای اخذ

ویزای سوئیس

با خیالی آسوده از سفر خود لذت ببرید....


جهت مشاوره در رابطه با ویزای سوئیس با شماره تلفن 111 99 888 - 021 تماس حاصل نمائید.

مرحله اول: 1. چک نمودن مدارک خود جهت اخذ ویزای شنگن با کارشناسان فروش تورهای اروپایی شرکت.
تبصره: تا زمان دریافت مدارک و بررسی حائز شرایط بودن و همچنین واریز وجه ریالی مبلغ تور، بدیهیست مراحل ثبت نام شما بصورت رزرو اولیه خواهد بود.
مرحله دوم: تکمیل مدارک کوردنیاز جهت درخواست ثبت نام تورهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه:
1- مدارک بانکی و مالی
برای حساب های کوتاه مدت یا جاری:
برای حساب های کوتاه مدت، گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل به لاتین + ریزپرینت سه ماه آخر
برای حساب های بلند مدت: کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه + ریزپرینت سود حساب شش ماه آخر.
حداقل مانده حساب: حداقل مانده حساب برای هر متقاضی میبایست 40 میلیون تومان باشد، بدیهیست درصورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 120 میلیون تومان موجودی داشته باشد.
نکته: میبایست میزان درآمد شخصی در حسابهای بانکی مشخص باشد.
افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان موردقبول سفارتخانه ها نمیباشد.
2- سند ملکی:
اصل سند مالکیت به نام مسافر
سایر مدارک:
چهار قطعه عکس 4.5*3.5 (جدید، رنگی؛ تمام رخ، با زمینه روشن که 80% عکس دربرگیرنده صورت فرد متقاضی باشد)
اصل شناسنامه ها
اصل سند ازدواج
نکته: رضایت نامه محضری برای افراد زیر 18 سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی میباشد. (ترجمه به زبان انگلیسی با تائید وزارت دادگستری و امور خارجه)
3- مدارک شغلی
برای دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل
اعضای هیئت علمی دانشگاه ها: اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار
برای دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل
برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نائب هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره و ...): اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت)، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق همراه با مهر و امضا روی سربرگ شرکت.
برای کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت با ذکر سمت، سابقه کار، مشخصات فردی (نام و نام خانوادگی کامل، شماره پاسپورت)، تاریخ شروع به کار، میزان حقوق، تاریخ شروع و اتمام مرخصی + لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (ارائه سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر همراه با مهر سازمان تامین اجتماعی الزامی است).
برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی + آخرین فیش حقوقی به همراه مهر + گواهی اشتغال به کار.
برای بازنشستگان: آخرین حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی
برای کسبه: اصل جواز کسب/اصل کارت بازرگانی
برای پزشکان: اصل پروانه مطب + اصل کارت نظام پزشکی.
برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی + اصل کارت نظام مهندسی (در صورت اشتغال در شرکت، مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی میبایست ارائه گردد.)
برای ساختمان سازان: اصل گواهی ساختمان/ اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان
برای وکلا: اصل پروانه وکالت + اصل کارت وکالت
نکته: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین میگردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی میباشد. مانند ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلندمدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد. حداقل زملن افتتاح حساب بلندمدت میبایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد مبالغ و شرایط ارائه ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در شرکت تماس حاصل نمایید.
نکته: ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی میباشد (درصورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام میباشد.)
حضور مسافر در محل سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی میباشد.
ترجمه رسمی به زبان انگلیسی همراه با مهر مترجم صادره در 6 ماه اخیر برای ارائه به سفارت الزامی است.
درخصوص مسافرین محترمی که در 4.5 سال گذشته دارای ویزای شنگن بوده اند ( به جز یونان) کلیه ی مراحل اخذ ویزای ایشان در سفارت سوئیس بصورت غیرحضوری انجام خواهد شد.