مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا

ترجمه رسمی با مهر دادگستری و مهر امور خارجه موارد ذیل:
شناسنامه
کارت ملی
کارت پایان خدمت/معافیت خدمت
دو قطعه عکس 3.5*4.5
ریز 3 ماهه حساب و گواهی موجودی از بانک
گواهی سپرده بانکی حساب
سند ملکی
کپی تمام صفحات پاسپورت قدیمی و فعلی مسافر
مدارک مشاغلی سازمانی:
نامه اشتغال به کار(با درج تاریخ شروع به کار، سمت و حقوق)
نامه مرخصی (شروع و پایان مرخصی)
فیش حقوقی سه ماهه آخر
لیست بیمه تامین اجتماعی
آخرین حکم کارگزینی
مدارک مشاغل آزاد:
جواز کسب
مالیات سه ساله آخر
سند ملک/اجاره نامه ملک
دانش آموزان/دانش جویان:
نامه اشتغال به تحصیل
کارنامه سال آخر
مدارک مشاغل پزشکی:
مجوز نظام پزشکی
مجوز مطب
نسخه و کارت مطب
کارت عضویت در انجمن های پزشکی

قیمت ویزای استرالیا

450 دلار استرالیا

این قیمت بدون در نظر گرفتن هتل میباشد

خانم روضاتی

(402)021-88899111

ارتباط با همکاران

لطفا صبر کنید

ویزای استرالیا

اگر میخواهید برای سفر گردشگری و بازدید از جاذبه های گردشگری یا برای دیدار اعضای خانواده و اقوام به استرالیا سفر کنید، بایستی برای ویزای توریستی استرالیا اقدام نمایید. برای این ویزا میتوانید بصورت آنلاین اقدام نمایید. اعتبار ویزای توریستی صادر شده بین 3، 6 و 12 ماه متغیر است.
دارندگان ویزای توریستی استرالیا، اجازه کار نخواهند داشت  و همچنین تحصیل با این ویزا تا حداکثر سه ماه مجاز است. متقاضیان این ویزا نیاز به انجام پلیس چک و معاینات پزشکی دارند، که بررسی های انجام شده تا یک سال اعتبار خواهد داشت.

شرایط اخذ ویزای استرالیا

برای ویزای توریستی استرالیا، نیاز به حضور در سفارت نمیباشد و اقدامات لازم بایستی به صورت آنلاین انجام شود. از ثبت درخواست ویزا تا جواب آن بین هجده تا شصت روز کاری به طول می انجامد.اعتبار این ویزا بین 3، 6 تا 12 ماه متغیر است.
در حال حاضر، فرایند اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به ثبت درخواست ها به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است و بعلاوه بدون نیاز به حضور در سفارت، میتوانید تمامی مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.

0.0.1 تمامی حقوق متعلق به آژانس هواپیمایی فطرس می باشد.

© 2013 - 2017