چگونه به ماکائو سفر کنیم ؟

چگونه به ماکائو سفر کنیم ؟
گردآورنده: مهشاد اشراقی
بازدید: 1064

ویزای ماکائو


ویزای ماکائو به صورت فرودگاهى و یا در هر یک مبادی ورودی ماکائو از طریق اداره مهاجرت ماکائو صادر می گردد و مسافرانی که از طریق هنگ کنگ به صورت دریایی  و یا از چین به صورت دریایی یا زمینی به مرزهای ماکائو می رسند توسط اداره مهاجرت ماکائو ، ویزای ماکائو و مجوز ورود به ماکائو صادر می گردد. هم چنین می توانید از طریق مالزی به این شبه جزیره زیبا سفر کنید اما اندکی مشکل خواهد بود چرا که تنها یک هواپیمایی برای این کار یافت می شود و باید مدت زمانی را برای ترانزیت منتظر بمانید.

ویزای اقامت ماکائو در طول یک سال حداکثر 3 بار ورود برای مسافران صادر می گردد و برای بار اول 30 روز ،بار دوم 20 و بار سوم 10 روز می باشد.

هزینه ویزای ماکائو معادل 150 پاتاکا (واحد پول ماکائو) و یا 150 دلار هنگ کنگ و یا حدودا 20 دلا آمریکا می باشد.

کودکان زیر 12 سال 50 پاتاکا

پاسپورت خانوادگی: 200 پاتاکا

گروهی: 50 پاتاکا برای هر نفر در تور گروهی شامل حداقل 10 نفر که توسط یک مجری تور واحد برگزار شود و با ارائه‌ی مدارک مسافرتی جمعی

آژانس ها با در اختیار گذاشتن بلیط کشتی هنگ کنگ به ماکائو برای مسافر، مسافر را تا مرز ماکائو هدایت نماید و در همان بندرگاه مسافر می تواند قدام به اخذ ویزای ماکائو می کند.

چنانچه مدت ویزای ماکائو  مسافران خاتمه یابد مسافر حتما باید باید از ماکائو خارج شود و دوباره ورود پیدا کند.

اقامت غیر قانونی و پس از مهلت مقرر در ماکائو شامل جریمه و ممنوعیت ورود برای مسافران می شود.

هم چنین هنگام ورود باید مبلغی حدود بیست یا سی دلار به عنوان دیپازیت بپردازید که این مبلغ زمان برگشت و اتمام سفر به شما باز گرداننده خواهد شد.
 

لینک های مرتبط:

ایا درباره این مطلب سوال یا نظری دارید؟ با ما درمیان بگذارید